5 internationale sider om digital og tech vi følger

Vi har formentlig alle en række favoritter på nettet, hvor vi får vores nyheder fra. Det kan være alt fra mediehuse til blogs og sociale medier.

Vi har samlet fem internationale sider, hvor vi får en del af vores nyhedsstrøm og inspiration fra. De har én ting til fælles, der også er omdrejningspunktet for denne blog. Det er fem nørdede blogs, der interesserer sig for tech, gadgets, apps, sociale og digitale medier – og alt det der imellem.

Hvilke internationale sider bruger du, når du skal høre om det nyeste nye eller vil læse reviews af gadgets eller sjove nye apps?

TechCrunch

Techcrunch blog

TechCrunch giver dig de seneste nyheder om teknologi, anmelder alt hvad der rører sig på nettet og er ikke mindst sat i verden for at profilere små digitale foretagender og startup-virksomheder.

Keilberg: “Jeg læser TechCrunch, fordi siden giver mig et hurtigt overblik over det seneste nye også inden for den lidt mere skæve del af nettet. Jeg bruger primært nyhedsoversigterne omkring Mobile, Gadgets og Social.

Christiansen: “Jeg læser TechCrunch, fordi det er en afsindigt god side, der giver et hurtigt overblik over dagens vigtigste historier indenfor Tech. De har også de mere dybdegående artikler, og de er dygtige til at formidle teknisk kompliceret stof på en pædagogisk måde, så alle kan være med!”

Læs TechCrunch her.

Mashable

Mashable

Mashable er en førende side til at udfylde digitale nyhedsbehov og informationer om, hvad der rører sig i den digitale verden. Med 40 millioner unikke besøgende og 20 millioner følgere på sociale medier er Mashable en af de mest omfattende sider i dag.

Keilberg: “Jeg læser bloggen, fordi den har det hele. Mashable må næsten være siden, jeg kunne nøjes med.  De trænger også igennem på de sociale medier, så de er med alle vegne. De dækker det meste af mit nyhedsbehov, da de udover tech og social også er stærke på underholdning og livsstil.

Christiansen: “Jeg læser bloggen, fordi den har noget jeg ikke finder mange andre steder. Her tænker jeg primært på kvaliteten af deres livsstils, underholdning og world artikler. Jeg får mit tech behov rigeligt dækket på TechCrunch og andre mere nørdede blogs på nettet.

Læs Mashable her.

The Next Web

TheNextWeb

The Next Web er ligesom de to foregående fokuseret på teknologi. Siden dækker primært internationale teknologinyheder, business og kultur. The Next Web har 7,2 millioner månedlige besøgende og bloggen er enkel, overskuelig og giver et godt teknologioverblik.

Keilberg: “Jeg læser bloggen, fordi jeg blev opmærksom på den på Twitter, da mange ofte linkede til siden. Den giver et godt overblik, og jeg bruger ofte siden ligesom mange bruger eb.dk – jeg læser lidt mere i overskrifter derinde.

Christiansen: “Jeg læser bloggen, fordi jeg fik den anbefalet af Mads (Keilberg). Jeg er en relativt ny læser, og kigger også mest overskrifter derinde. Den er god til at lave “en eb.dk” på (cmd+n og så ellers cmd+klik på interessante artikler derudaf). Indtil videre så giver den mig et fint dagligt overblik over stort som småt.

Læs The Next Web her.

Wired

Wired blog

Wired er i den mere videnskabelige ende af skalaen. De er de digitale eksperters Illustreret Videnskab, der både dækker videnskab i sig selv, men også rummer IT-sikkerhed, Design og Gear. Det er dybdegående teknologi på et højt plan.

Keilberg: “Jeg læser bloggen, fordi den har nogle virkelig skarpt skåret artikler. Der er rigtig meget spændende at hente i særligt deres artikler om IT-sikkerhed og design. Det er nørdet på den rigtig fede måde!

Christiansen: “Jeg læser bloggen, fordi jeg er en kæmpe nørd, og derinde er der nogle endnu større nørder end mig. Jeg ved intet bedre end at lære noget nyt, og det er meget sjældent, at jeg ikke får et eller andet ud af deres artikler. Hvis jeg kunne have et enkelt blad med mig på en øde ø, så var det Wired. Og ja, de udkommer også i hardcopy. Ned i din kiosk og støt det gode foretagende!

Læs Wired her.

Digital Trends

digital trends

Digital Trends er i den mere nørdede ende. Siden tilbyder nyheder om teknologi og anmelder alt fra kameraer til wearables og det nyeste smart phones. Siden er lige så velbesøgt som Mashable og har dedikeret sig til at overbevise om, at teknologien er et redskab til at forbedre vores liv og til at skabe de mest utrolige oplevelser.

Keilberg: “Jeg læser bloggen, fordi jeg kan nørde alle de digitale tendenser og løsninger herinde. Hvis jeg vil læse reviews af alverdens nye gadgets, så går jeg herind. De er en flok dygtige eksperter, der har styr på, hvad de taler om og berører stort set alt inden for teknologi.

Christiansen: “Jeg læser bloggen, fordi der ind imellem er nogle artikler eller reviews, som jeg ikke har set andre steder. Det er ikke dagens første stop i min browsing, men bestemt heller ikke det sidste. Lige som med de andre på listen, så er det et godt all-around site, med nogle meget kompetente skribenter. Hvis det har knapper og skal bruge en strømforsyning, så har de sikkert skrevet om det derinde!

Læs Digital Trends her.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top