Appbefaling: Wunderlist

Wunderlist er en klassisk huskeliste-app.

Appen er enkel og let at bruge. Muligheden for at synkronisere appen med andre, gør at Wunderlist skiller sig en smule ud fra andre huskelister. Du kan let invitere dine venner, din kæreste, din familie eller dine kollegaer til en liste.

 

Anvendelsesmuligheder

Standarderne i appen er blandt andet Film jeg vil se, Rejser, Arbejde og Privat. Og det fungerer den udmærket til. Du kan bruge appen ligesom din notesblok eller post-its både i fysisk eller elektronisk form. Men appen giver dig muligheden for at samle det hele.

Det gør det let at have fælles indkøbslister ved hånden hele tiden, så du ikke behøver at ringe hjem for at høre, om der mangler mælk og sukker.

På arbejdet er det let at have lister for dine daglige opgaver eller holde styr på opgaver relateret til en bestemt kunde og dele den med din kollega. Det er også muligt at tildele forskellige opgaver til de personer, der deler den samme liste.

Det er ganske let. Så snart begge er inviteret til listen kan i begge tilføje opgaver: Tildel en opgave, sæt en deadline og en påmindelse og tilføj kommentarer efter behov.

 

Offentlige lister

Hvis du kender tjek ind-appen Foursquare, så kender du også til lister om de bedste burgere i New York, bedste kaffe i København og steder jeg kan lide at hænge ud. En lækker feature i appen er offentlige lister. Her kan du dele lister eller samle inspiration fra andre enten til, hvordan du selv kan bruge listerne optimalt eller alverdens ting og sager. Du finder blandt andet lister over udendørsaktiviteter i Berlin, Ebooks til designere, bedste besked apps til smart phones og meget meget mere.

 

Hvordan får jeg fat i den?

Mulighederne i appen er stadig relativt begrænsede, men jeg synes kun, at det er et plus, at den fremstår så enkel og let at anvende.

Appen er gratis og fås til både iOS, Android og Windows Phone. Der er dog mulighed for at opgradere til Pro.

Læs mere om appen her: https://www.wunderlist.com/Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top