Vi lancerer vores chatbot: Lis

Vi har leget lidt med chatbots på Facebooks Messenger. Og nu er vi klar til at teste Beta version_1.0 med jer. Byd derfor hjerteligt velkommen til vores nye chatbot: Lis.

Vi har valgt at opkalde vores chatbot efter en af vores lærere i folkeskolen, der hed Lis. Lis underviste i det valgfag, der var vores første teknologiske fag i skolen. Faget var blindskrift, ja det tog man ikke for givet dengang, og nej vi brugte ikke tiden på at lære det, det kunne vi allerede, så vi fordrev tiden med at spille Doom og bygge gratis hjemmesider. Der er åbenbart nogle ting, vi aldrig helt vokser fra.

Lige nu er Lis ikke super intelligent, det regner vi med, at hun bliver med tiden. Men I må lige have lidt tålmodighed med hende, hun lærer lidt langsomt, men det skal vi selvfølgelig nok også få lavet om på.

Hvad kan Lis?

Lis kører lige nu efter multiple choice. Det er derfor meget begrænset til de spørgsmål, Lis er programmeret til på forhånd. Og samtalen er derfor temmelig lukket til netop de spørgsmål, Lis fører dig igennem.

Lis kan give dig relevante nyheder om de områder, vi dækker her på bloggen – det er selvfølgelig primært tech og sociale medier.

Det er meningen, at Lis skal kunne servere de mest aktuelle og mest relevante nyheder for dig indenfor tech og sociale medier. Men skriver du følgende til Lis i dag: “Giv mig nyeste viden om Facebook”, vil hun pege dig i retningen af vores blog. Skriver du samme spørgsmål til Lis, når hun er blevet proppet med kunstig intelligens, vil hun pege dig i retningen af den nyeste viden om Facebook, hvad enten det er fra Facebooks egen blog, internationale tech-nyhedssider eller selvfølgelig vores egen blog – hvis det vel at mærke er der, du kan finde det.

Hvor finder jeg Lis?

Hvis du er blevet nysgerrig, så er det bare ind og finde Lis på vores Facebook-side 👉 Klik på “Besked” i højre side lige under coverbilledet.

Chatrobot på Facebook Messenger

Hun vil nok starte samtalen sådan her 🤖

Velkomst fra chatbot

Held og lykke, vi håber, at I tager godt imod hende.Forfatter(e)

*

Top