Windows 10 er klar

Så skete det! Microsoft kunne i går, på en konference i San Fransisco, præsentere det nyeste skud på stammen af Windows styresystemer. Styresystemet hedder, med Microsofts vanlige flair for logik, Windows 10 og er opfølgeren til det udskældte Windows 8.

Velkommen til Windows 9 – Hov nej, Windows 10!

Firmaet der igennem mange år har siddet tungt på software markedet når det kommer til operativsystemer, har været lidt i vælten med deres seneste udgivelser. Det forsøger de nu at rette op på med Windows 10, og de har da også imødekommet en del af den kritik, der har været.

Tilbage er den kendte Start Menu, og selve følelsen af et skrivebord som vi kender det, er fremhævet igen. Styresystemet forsøger at samle det bedste over flere forskellige platforme, og lader dig tilpasse din måde at arbejde på. Der er kommet lidt af fleksibiliteten tilbage. Der er en række elementer fra Windows 8 og 7 som er kombineret, og alt i alt så ser det egentlig meget fornuftigt ud. Når man som undertegnede har været med siden Windows 3.5, så ved man at det ofte er lidt svingende når det kommer til Microsofts styresystemer. Personligt så jeg gerne at vi hoppede tilbage til Windows 98, men det er en helt anden historie…

Du kan se lidt mere om nogle af de “nye” features i Microsofts egen video herunder. Og så må vi jo bare vente og se hvordan det hele så kører efter noget tid.

 Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top