Danske politikere på Snapchat

Jeg har forsøgt at samle alle danske politikere på Snapchat af flere omgange. Nu har jeg samlet alle dem, jeg kender til i en lang mixet liste med alt fra Medlemmer af Folketinget til kandidater ved næste kommunalvalg i 2017.

Første gang, jeg lavede lister, var under Europaparlamentsvalget i 2014 herefter ved Folketingsvalget i 2015 og små justeringer ved Folketingsvalget i 2019. Ved Folketingsvalget i 2015 blev det til en længere analyse af, hvor meget, hvornår og hvad politikerne egentlig brugte Snapchat til i løbet af valgkampen. Nu har jeg samlet alle de politikere, jeg selv kender til – aktive som inaktive Snapchat-brugere.

Læs også Dem skal du følge på Snapchat

Skriv gerne en kommentar til mig, hvis du kender til flere, så tilføjer jeg dem på listen her.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. AvatarPia Aaes Møller said:

    Rina ronja Kari @rinaronjakari
    Folkebevægelsen mod EU @folkebevagelsen

*

Top