Danske politikere på Snapchat

Jeg har forsøgt at samle alle danske politikere på Snapchat af flere omgange. Nu har jeg samlet alle dem, jeg kender til i en lang mixet liste med alt fra Medlemmer af Folketinget til kandidater ved næste kommunalvalg i 2017.

Første gang, jeg lavede lister, var under Europaparlamentsvalget i 2014 herefter ved Folketingsvalget i 2015 og små justeringer ved Folketingsvalget i 2019. Ved Folketingsvalget i 2015 blev det til en længere analyse af, hvor meget, hvornår og hvad politikerne egentlig brugte Snapchat til i løbet af valgkampen. Nu har jeg samlet alle de politikere, jeg selv kender til – aktive som inaktive Snapchat-brugere.

Læs også Dem skal du følge på Snapchat eller se Mads Bays gennemarbejdede liste her med handles på tværs af platforme

Skriv gerne en kommentar til mig, hvis du kender til flere, så tilføjer jeg dem på listen her.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. AvatarPia Aaes Møller said:

    Rina ronja Kari @rinaronjakari
    Folkebevægelsen mod EU @folkebevagelsen

*

Top