De 10 fedeste gadgets i 2014

Året er ved at gå på hæld, og det betyder at vi skal gøre status. Her er det nogle af alle de mange lækre elektroniske gadgets, vi er blevet beriget med i 2014.

Listen går fra 10 op til 1, og indeholder også tre boblere, der på sin vis også burde være med. Men igen. Det er der altså rigtig mange der burde – en top 173 af de fedeste gadgets i 2014 er nok lige i overkanten.

Har vi dækket os godt ind, eller skudt helt ved siden af? Smid en kommentar og kom med dine bud på lækre elektroniske dimser fra året der gik!

De 10 fedeste gadgets i 2014

10: iDevices Grill 2
iDevice Grill 2 er årets vigtigste gadget til den glade griller. Smid stegetermometret ind i din steg eller bøf, load app’en på din smartphone og vent. Heston Blumenthals grundregel til stegning af kød er: Temperatur, temperatur, temperatur. Og med iGrill 2, der er du sikker på at ramme plet hver gang.
09: DJI Phantom 2
2014 var året hvor dronerne kom ind i hjemmene. Og her er DJI Phantom 2 kongen! Den kan holde en flyvetid på 25 minutter, og kan programmeres med din iPad eller iPhone. Monter et GoPro i bunden, og du er klar til at filme fra oven. Nå ja, og den har GPS autopilotsystem. Møgsejt.
08: Amazon Kindle Voyager
Fysiske bøger er snart en ting, der hører fortiden til. Og når det kommer til e-bogs læsere, så er der intet over eller ved siden af Kindle. Skarp kontrast, touchscreen, og det nye PagePress til at bladre. Hvor andre tablets skal kunne håndtere mange ting, skal Kindle kun håndtere én. Og det gør den perfekt.
07: PowerBeats 2
Beats blev introduceret for en del år siden, og leverede fra dag et fantastisk lyd. Men de var meget store og klosede, og fungerede bedre i et musikstudie end på en løbetur. Det har producenterne gjort noget ved, og nu er vi næsten i mål. In-ears med sublim lyd og en rigtig lækker pasform. LeBron bruger dem. EOD.
06: Scanomat TopBrewer
Det ligner et normalt køkkenarmatur, men det er meget mere. Teknikken og kvaliteten af kaffen, der kommer ud af dette dansk producerede vidunder er uovertruffen i sin kategori. Du sender en besked via en app til din TopBrewer, og så laver den en kop kaffe til dig. Det bliver ikke mere skandi-minimalistisk.
05: Panono
Glem GoPro Hero. Panono, dét er det nye! Panono er en lille kugle på størrelse med en god vandballon. Du kaster den op, og mens den er i luften, så tager den et 360 graders panoramabillede. Og det hele er klart så snart du griber den. Praktisk? Brugbart? Måske ikke. Men det er en møghamrende sej gadget.
04: LG HomeChat
Velkommen til fremtiden. LG HomeChat er LG’s nyeste software, der lader dig kommunikere via beskeder eller en app med dit køleskab, vaskemaskine, airconditionanlæg eller støvsuger. Start en vask og få direkte besked når den er færdig. Alt sammen på din smartphone. Det har et kæmpe potentiale.
03: Google Chromecast
Egentlig blev Chromecast lanceret medio sidste år, men den er først ved at bide sig fast på det danske marked nu. Så derfor kommer den med. Den er urimelig nem at have med at gøre; smid den ind i dit HDMI, og så har du mulighed for at afspille fra alle enheder direkte til dit fjernsyn. Og den kan tweakes hårdt.
02: Microsoft Surface Pro 3
Grænsen mellem tablet og bærbar er stille og roligt ved at fade ud. Microsofts Surface Pro 3 kan meget vel være dødsstødet. Den er funktionel og har fornuftige specs, så til den helt almindelige bruger, der vil den overflødiggøre behovet for en normal laptop. Til tungere arbejde og spil, der er den stadig ikke kraftig nok.
01: Apple iPhone 6
100 millioner solgte iPhones i ’14. Det siger næsten det hele. Det er den mest komplette iPhone til dato. Måske ikke revolutionerende, men den virker. Den kan det den skal, og det udfører den til U.G. Kan man leve med det låste system (og det kan de fleste), så er der intet bedre alternativ. Årets bedste gadget 2014.
Bobler 1: CardNinja Wallet
Måske ikke en egentlig gadget, men den kan sidde bag på den gadget du bruger mest: Din smartphone. Fysiske penge er på vej ud, så du kan lige så godt omfavne den favre verden, og fjerne den ekstra “ting” fra din lomme. Smid den bag på din smartphone, og nyd at kunne miste alle dine ting på én gang.
Bobler 2: Konomo Elektronista Clutch
Endnu en dansker på listen. Christiane Vejlø aka. Elektronista har sammen med Knomo begået en lille clutch, der opfylder alle den moderne tech-savvy kvindes behov. Indbygget oplader, og rum til alle tænkelige (og utænkelige) gadgets. Det er afsindigt smart. Så venter vi bare spændt på herreudgaven.
Bobler 3: Tesla Model S 2014
Tesla er efterhånden den førende el-bil på markedet. Den styres via et lækkert touch panel, og kan efter sigende køre et sted mellem 250 og 300 km på en opladning. Det er revolutionerende for vores måde at tænke transport på. Og så kan den accellerere næsten lige så hurtigt som en Maserati. Det er ret cool!


Tags ,
Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top