De 4 bedste BitTorrent klienter på markedet.

Torrents har efterhånden manifesteret sig som det nye sort når det kommer til download. Der er utallige forskellige sider, dertilbyder adgang til torrentfiler. For at hente dem, så skal du bruge noget særligt software. Vi har samlet en lille liste over fire forskellige klienter, der opfylder forskellige behov.

De bedste BitTorrent klienter

Alle klienter kan hentes til Mac, Linux og Windows.

Den til begynderen

img_torrents004

uTorrent er let at gå til. Installationen kører uden problemer og du er i gang med at hente torrents på ingen tid. Der er et lille men. Når du installerer, så vær opmærksom på at der følger en hel del crapware med. Deriblandt en nye toolbar til din browser, og alt muligt andet skrammel. Så se dig godt for i selve installationen, og installer ikke andet end selve klienten.

Du kan hente uTorrent her.

Den tunge

img_torrents003

Vuze (tidligere Azureus) er nærmest blevet et mediecenter. Den trækker noget mere på din computer end mange af de andre klienter, men den er pakket med funktioner. Du kan søge efter specifikke medier, streame og en hel del andre ting. Så hvis du leder efter en klient, som kan overtage nogle af de funktioner du ellers benytter, så er Vuze måske den du leder efter.

Du kan hente Vuze her.

Den hemmelige 

img_torrents002

Deluge er en af de mindre kendte klienter. Den fokuserer på en ting, og kun på en ting: At sørge for en strømlinet og hurtig download af torrents. Der er ikke så meget pjat. Skulle du opleve at tingene ikke kører helt så hurtigt som forventet, så er der rigeligt med konfigureringsmuligheder i klienten.

Du kan hente Deluge her.

Den i browseren

img_torrents001

Opera er en browser, og dem der har benyttet Opera (eller gør det), de er klar over at Opera håndterer torrentfiler på præcis samme måde som et ganske almindelig FTP eller HTTP download. Så hvis du ønsker at holde det hele samlet et sted, så er Opera måske løsningen for dig.

Du kan hente Opera her.

Torrentsites

De fleste sites som beskæftiger sig med torrents er af mere eller mindre lovlig karakter (det er en løbende debat, da en torrent ikke indeholder filen i sig selv, men en henvisning til, hvor den kan hentes). Ønsker du at være helt sikker på at du kun henter lovligt materiale, så har vi her et par links til sider, hvor alt materiale kan hentes kvit og frit (og uden at der er nogen som kommer efter dig).Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top