De bedste apps til en Jailbreaket iPhone

Du har jailbreaket din iPhone. Hvad så nu? Nu er det tid til at hente nogle nye lækre apps, og få adgang til alle de mange muligheder, der er i det bæst du har købt dig. Fordi Apple har smidt en masse lækkert hardware (og software for den sags skyld) ind i den lille enhed. Men samtidig har de sat en masse restriktioner på, hvordan du skal bruge den – og til hvad.

Men det skal de altså ikke blande sig i. Så lad os se at få åbnet op for godteposen. Her er en række af de apps vi synes bedst om til din jailbreakede iPhone.

Bare få sparket Cydia i gang, og hent nogle fede nye apps.

De fedeste apps til din jailbreakede iPhone

Activator

Activator giver dig mulighed for at lave specielle kommandoer ved swipes. Vil du gerne åbne din mail ved at køre tre fingre over din skærm, så kan Activator gøre det muligt for dig.

Bytafont

Hader du de fonts som Apple har valgt for dig? Synes du at menuerne ville være mere lækre at se på, hvis de var skrevet med Comic Sans? Så fikser Bytafont det for dig.

CCSettings

CCSettings giver dig mulighed for at ændre dit kontrolpanel. Men bruger du det, som jeg gør, kun til at slå fly mode til og fra, så er der fire overskydende knapper i menuen, som kunne bruges til noget, som passer mere til dine behov. Det kunne være en VPN, opsætning af lokalt hotspot eller noget helt tredje.

HideMe8

HideMe8 er en af de helt store apps til dem, der gerne vil kunne ændre alt. Her har du mulighed for at skjule menupunkter, faste apps og stort set alt andet i iOS. Du kan med andre ord komplet ændre udseendet, og derved funktionaliteten, i iOS. Komplet kontrol. Lækkert.

iFile

I den lidt mere nørdede afdeling er iFile. iFile giver dig adgang til hele filsystemet under iOS. Du kan se enkelte filer og rykke rundt på de enkelte elementer. Det er for dig, der lige vil laget længere ned.

UntetheredHeySiri

Hvis du skal aktivere Siri, så er du nødt til at holde hjem knappen nede. Det kan være meget smart, hvis du sidder med din telefon i hånden. Hvis du ikke gør, så er det ikke så smart. Nu kan du få gang i din personlige assistent ved ai sige: “Hey Siri”.

Winterboard

Er du træt af at se på Apples (sikkert møgdyrt designede) interface, så har du mulighed for at ændre på det her. Winterboard giver dig nye temaer og andet lækkert, så du kan give din iPhone dit helt personlige præg.

 Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top