Din politiske kandidat

Det her virker rigtig smart. Jeg lagde mærke til yournextmp.com på Twitter.

Jeg elsker lister

Jeg kan ligeså godt indrømme det med det samme. Hvis du også er vild med lister, så læs videre. Hvis du ønsker et overblik over politikere på sociale medier, så læs videre. Hvis du egentlig bare interesserer dig for digital politisk kommunikation, så kender du måske allerede nedenstående, men læs hellere videre.

Jeppe Engell spørger på Twitter Troels Runge, om der findes noget tilsvarende Your Next MP i Danmark.

Det er egentlig ret simpelt, men rigtig smart. Jeg ved, at Troels Runge laver rigtig mange lister over politikeres gøren og laden på de sociale medier. Hvis ikke du allerede kender til hans blog, så er den helt sikkert et besøg værd. Særligt hvis du er interesseret i lidt nørdede tal og grafer om digital politisk kommunikation.

Der er dog også flere gange, at man må gå til de manuelle metoder: lave google-søgninger, søge på navne eller spørge efter hjælp. Særligt den sidste er interessant i forhold til Your Next MP. Det er nemlig en crowdsourcet kandidatliste og sloganet er da også, at det er spild af penge at betale for kandidatlister hos forskellige leverandører.

Det nærmeste, vi kommer i Danmark, er valg-2015.dk. Det er en samling af partierne og deres kandidaters konti på de sociale medier. Der mangler desværre en hel del derinde, men ideen er god trods den er lidt fattig på at give det fulde overblik. Dog er den også bygget på, at du og jeg indsender kandidater for at fuldende listen. Så hvis du kender til andre kandidater, end dem der er at finde, så indsend dem her.

LÆS OGSÅ Politik på Snapchat.

 Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top