Følg politikernes aktivitet på Snapchat

Snapchat har 100 millioner aktive brugere dagligt. Minimum 34 af dem er danske folketingskandidater. 

Jeg har tilføjet alle de kandidater, der bruger Snapchat i forbindelse med valget, som jeg har fået brugernavne på. Udfordringen med at finde ud af, hvor mange der bruger det, ligger i de dårlige søgefunktioner og det manuelle arbejde, hvor jeg blandt andet har været afhængig af Google og svar på Twitter.

Politikernes aktivitet på Snapchat

Lad os starte med at kigge på, hvor aktive kandidaterne egentlig er. Jeg startede indsamlingen af aktiviteten på Snapchat i går, og det viste sig at være passende som udgangspunkt. Det skal dog siges, at aktiviteten i går var højere end normalt på grund af de mange valgrygter.

Nedenstående graf viser folketingskandidaternes aktivitet på Snapchat fra dagen før valget blev udskrevet. Vi opdaterer grafen hver aften, så kig med for at følge udviklingen.

Følg valget på Snapchat på Keilberg & Christiansen

Hvis du vil følge valget på Snapchat, så tilføj alle de 34 kandidater eller enkelte af dem. Ovenfor skulle du gerne få en formodning om, hvilke der er meget og meget lidt aktive. Du kan se listen over kandidaternes brugernavne her.

LÆS OGSÅ Folketingskandidater på Snapchat

LÆS OGSÅ Hvad snapper politikerne?

LÆS OGSÅ Politikerens guide til Snapchat

Følg valget på Snapchat hos medierne

Hvis du vil følge valget objektivt på Snapchat, så har MetroXpress lavet en valgkonto (MXvalg), ligesom TV2 News (tv2newsdk) har lovet at dedikere deres Snapchat-konto i valgets navn.

LÆS OGSÅ Danske medier på Snapchat

Vi ønsker alle et godt valg på Snapchat.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. AvatarVictoria-Louise said:

    Er du mon klar over, at Radikale Venstre også har en snapchat? – Radikale

*

Top