God sommer – Her er vores mest læste blogindlæg

Vi går på sommerferie med en top 5 over de meste læste blogindlæg her på keilbergchristiansen.dk. Vi giver dig en spændende blanding af guides, interviews og sociale medier.

 

1. Hack et Facebook password & Hvordan du beskytter dig!

Den seneste måned er dette indlæg blev gravet frem via en lang række google-søgninger. Det har bragt den på en klar førsteplads over mest læste indlæg på bloggen.

Indlægget, der er fra juli sidste år, handler om Facebook, og hvordan du kan blive udsat for forskellige hacks. Derfor guider indlægget dig også igennem, hvordan du bedst beskytter dig selv. Overordnet set konkluderer Christiansen i indlægget, at det bedste, du kan gøre, er at tænke dig om.

Læs hele indlægget her.

 

2. Folketingskandidater på Snapchat

Fra januar 2015 begyndte vi at indsamle brugernavne på folketingskandidater, der var på Snapchat og forventeligt ville bruge det i den forestående valgkamp. Det blev til 34 navne på politikere, hvoraf 31 var folketingskandidater.

Disse data har banet vejen for vores dækning af valget på Snapchat, der har udmundet sig i en længere række af forskellige indlæg her på bloggen. Hvis ikke du allerede har læst dem, så skynd dig at dyk ned i dem.

Læs hele indlægget her.

 

3. Politik på Snapchat

Endnu et Snapchat-indlæg har sneget sig i top 3 over de meste læste på bloggen. Dette indlæg rummer alle navne og brugernavne på politikere, partier og ungdomspartier på Snapchat.

Listen er lavet manuelt og navnene er derfor indhentet via Twitter og netværk. Listen er ikke mindst blevet bragt på MetroXpress og som reference på en af TV2’s blogs.

Læs hele indlægget her.

 

4. Snyd Happn & Tinders GPS

Happn og Tinder er to meget omtalte apps. Koncepterne er social dating. Vi har generelt oplevet en stor interesse særligt for Happn henover foråret og sommermånederne. Det kan blandt andet skyldes, at flere medier har skrevet om denne “nye” fantastiske app Happn, som lader dig date personer, du har krydset veje med.

Vi har beskrevet appen af flere omgange, både da den kom frem sidste år og i et omfangsrigt indlæg til, hvordan appen kan ride videre på succesen ved at ændre på designet i appen – vi kritiserer, men kommer med en løsning.

Læs hele indlægget her.

 

5. Nana Hagel: Dronningen af Instagram

Vores første interview på bloggen var med Nana Hagel – et Instagram-fænomen, der i skrivende stund har 113.000 følgere. Vi mødtes i februar måned med Nana på Enghave Plads til en kop kaffe og en snak om, hvordan det er at være instagrammer, hvordan det er at bruge Instagram professionelt, og selvfølgelig havde hun også en masse råd til dig og mig.

Indlægget var samtidig en kick-off for bloggen. Det var det første indlæg, vi delte på Twitter og Facebook og det gav os i det hele taget en god start som aktive bloggere.

Læs hele indlægget her.

 

Vi ønsker alle læsere en rigtig god sommer og glæder os til at vende stærkt tilbage i august.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top