Happn – En seriøs konkurrent til Tinder

En ny dating app har set dagens lys. Den hedder Happn, og udvælger mulige matches baseret på “pigen i køen i Netto” princippet. Er det en konkurrent til Tinder?

Hende pigen ved nabobordet

Forestil dig følgende: Du sidder på en intim café i det arrondissement, som stensikkert bliver dét nye. Du nyder din single shot espresso og, læser seneste udgave af Le Monde og er ved at implodere i egen selvforherligelse. Over for dig sidder en nydelig ung kvinde/mand, og jeres blikke mødes. Du smiler, og det bliver gengældt. Desværre har du et møde, så du er nødt til at forlade stedet igen – med en uforløst følelse i maven. Hvad nu hvis det var den eneste ene?

Enter Happn.

Happn er en dating app på linje med Tinder. Forskellen er dog, at Happn opererer i real-time. Forstået på den måde, at appen bruger din telefons gps og parrer dig op med andre, som også bruger appen, og er i din fysiske nærhed. Tager vi udgangspunkt i ovenstående (let karikerede, bevares) eksempel, så ville I her begge to se, at I havde mødtes på cafeen på det specifikke tidspunkt af dagen. Er interessen gensidig (man liker og disliker), så er der mulighed for at kunne indlede en samtale.

Det er vældig smart, da det giver en ny dimension til app genren. Som bruger bliver man præsenteret for en tidslinje, og det er muligt at se, hvor og hvor mange gange man er stødt på en bestemt person – og ikke mindst hvornår.

Lige nu der er Happn desværre kun tilgængelig i Paris, Berlin og London. Tallene for antal af brugere ser lovende ud, og der skal nok komme noget mere fart på i takt med at den rullet ud i flere lande. Vi ser en potentiel fornuftig fremtid i den, fordi hvem vil ikke gerne vide om personen fra køen i Netto, der smilede så sødt, nu var et muligt match?

Hent appen her:

https://itunes.apple.com/fr/app/happn-dating-app-to-find-people/id489185828?l=en&mt=8 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ftw_and_co.happn&hl=da

 Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top