Heaps – Er dét det nye?

Vi er snart ved at drukne i sociale apps. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter osv. Seneste skud på stammen er dating apps’ne Tinder og Happn. Og nu Heaps. Der er dog en markant forskel, og det er at Heaps er dansk produceret og forsøger at lande et sted midt imellem de ret åbenlyse “knalde-apps” (af mangel på en bedre term) og de mere traditionelle sociale apps.

Festen er gæsten – Nu digitalt!

En slags digitalisering af P3’s Festen er Gæsten, der kører nytårsdag. Heaps konceptet er ganske enkelt. Du opretter en gruppe af dine venner på Heaps. I skriver lidt om jer selv, og bruger så nogle forskellige parametre til at definere, hvad I søger i en anden gruppe. Så kører det ellers derudaf i bedste Tinder-stil, og man kan like eller dislike grupper. Er der et match, så kan gruppens medlemmer begynde at skrive sammen.

Det er rørende enkelt, og et rigtig godt tænkt koncept. Det hele sync’er med Facebook, så det glider relativt let. Men også kun relativt. Der er stadig plads til store forbedringer i selve appen. Den kører ustabilt og har ofte problemer med at loade content, og der har været bekymrende mange crashes. Jeg havde nok lige givet den en måneds tid mere i beta stadiet, og fået fjernet nogle flere af de børnesygdomme, der altid vil være. Men med digitale medier handler det jo også om hurtighed og timing, så mon ikke de seks CBS’ere har tænkt lidt over det, og vurderet at de godt kunne leve med de småfejl.

Uanset hvad, så er konceptet spændende. Det er rigtig godt tænkt, og selvom eksekveringen kunne have været bedre, så er jeg sikker på at det nok skal nå langt. Ideen bærer simpelthen produktet i sådan en grad, at man som bruger godt kan leve med de fejl der er i appen (lidt endnu i hvert fald). Det bliver spændende at følge. Om det bliver det nye Tinder/Facebook mashup, det ved jeg ikke. Men de skal nok få en vild tur ud af det.

Hent Heaps her, og kom ud og mød nogle nye mennesker!

https://itunes.apple.com/us/app/heaps/id904864193?mt=8Tags ,,
Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top