Køb din egen kamprobot i dag!

Er du også træt af at sidde i kø på vej til arbejde? Hader du også alle de irriterende cykelister, der åbenlyst tror at Københavntilhører dem? Fortvivl ikke. Kuratas har svaret på dine bønner.

Kuratas kamprobot

Du kan nu blive den glade ejer af et kæmpe lokum af en robot. Den kan styres i bedste James Bond stil via din smartphone, eller du kan selv hoppe op i cockpittet og genleve Matrix 3 eller Avatar – lidt afhængig af om du er mest til good- eller bad guy rollen.

Prisen. Ja, det koster altså ikke gratis at se godt ud, så du skal grave ca. 6.5 millioner danske kroner op af lommen. Eller hvad der svarer til 120 millioner japanske yen. Men alt i alt så er det et røverkøb. Alle kan købe en Ferrari, men det er ikke alle der kan eje en lækker robot. Og har du lidt ekstra til overs fra konfirmationen, så kan du også udstyre den med forskellige våbensystemer (af den slags der ikke slår rigtigt ihjel).

Selvom den er lavet lidt som en blanding af en joke og et kunstprojekt, så er den altså fuldstændig funktionel. Den kører på almindeligt brændstof og topper ved ca. 10km i timen. Det er altså ikke på motorvejen du skal bruge dit nye legetøj.

Kuratas har lavet en herlig lille video om deres robot, som du kan se herunder. Har du ikke brug for at se mere, men blot skal bruge et link til, hvor du kan få nogle til at tage dine penge, så er det lige under præsentationsvideoen, at det foregår!

Køb din kamprobot her.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top