Nana Hagel: Dronningen af Instagram

Foto: Karen Sofie Egebo

Motiver & Personlig stil

K&C: Er der sket en ændring i de motiver, du tager billeder af?

NH: Helt klart. Nogle gange scroller jeg ned og tænker; “Ej, nej, nej. Den måde det er redigeret på, det er helt galt”. Men det er ret sjovt at se udviklingen. Jeg finder mere og mere min egen stil. Nu er jeg ikke længere i tvivl om, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Selv for et halvt år siden kunne jeg spørge Esben; “Passer det her ind?”. Men nu er jeg meget sikker og ved, hvad der fungerer. Der er også rigtig meget, der ikke gør, og derfor ikke kommer på.

K&C: Der er jo farver, der i perioder synes at gå igen. Fra noget blåt og op til det nyeste, der er mere rent og skandinavisk minimalistisk i udtrykket? Det er vel også en del af den historie, der bliver fortalt?

NH: Ja, helt sikkert. Det kommer nok af, at jeg altid har haft en passion for at tage billeder. Lige fra da jeg rendte rundt i Paris med et kamera. Jeg synes, det er sjovt, og jeg kan godt lide at finde motiver. I starten var det lige meget, hvad jeg tog billeder af, bare det var pænt. Nu skal det også være pænt, men det må gerne være meget enkelt. Less is more. Jeg bliver inspireret af helt enkle billeder, fordi det er det, jeg synes, er pænt nu. Det har været sådan i halvandet års tid. Man kan se at billederne bliver mere og mere enkle.

K&C: Du sagde at du ikke længere var i tvivl om, hvad der virker. Hvad er det for dig, der virker i et billede?

“Når jeg scroller igennem mit feed, så er der billeder jeg selv bliver fascineret af. Der er sikkert nogen, der vil synes, at det er lidt kedeligt, og ikke siger noget.”

– Nana Hagel

NH: Det er det meget enkle og rene. Det må på ingen måde være rodet. Der skal ikke ske alt for meget. Når jeg scroller igennem mit feed, så er der billeder jeg selv bliver fascineret af. Der er sikkert nogen, der vil synes, at det er lidt kedeligt, og ikke siger noget. Men jeg synes, at det siger mere, end når der sker alt for meget i et billede. Jeg kan godt få lidt stress, hvis jeg kigger på mit eget feed og det er rodet. Det er meget vigtigt for mig at det hænger sammen.

 

Et af Nanas seneste billeder

Det jeg synes der fungerer, det er når folk formår at sige en hel masse ting med ikke særligt meget. Det synes jeg er fascinerende.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

En kommentar;

  1. Pingback: Sådan får du 100 likes på Instagram | Keilberg & Christiansen

*

Top