Nana Hagel: Dronningen af Instagram

Foto: Karen Sofie Egebo

En dag i Nana Hagels liv

K&C: Hvordan ser en Instagram-dag ud for Nana?

NH: På et tidspunkt ville jeg gerne lægge et billede op om dagen, men det gør jeg ikke længere. Det kan jeg ikke. Jeg har ikke et billede om dagen. Men når jeg har et, så lægger jeg det op. Den er mere tilfældig. Nu skal jeg f.eks. lave noget med et amerikansk design brand, der kommer til København og laver en pop-up ude på Noma. De vil gerne have, at jeg lægger noget op i morgen eller i overmorgen.

“Hvis jeg er i dårligt humør, så har jeg ikke lyst til at lægge noget op. Eller hvis jeg er ked af det, så gider jeg ikke. Så føler jeg, at det er falsk. Jeg gør det kun, når jeg har tid og lyst.”

– Nana Hagel

Når jeg laver nogle samarbejder, så er der ofte deadlines for hvornår billedet skal være oppe. Det er det eneste tidspunkt, hvor jeg skal noget. Hvis jeg er i dårligt humør eller ked af det, så har jeg ikke lyst til at lægge noget op. Så føler jeg, at det er falsk. Jeg gør det kun, når jeg har tid og lyst. Jeg gider ikke lægge noget op og så skynde mig ud af døren. Jeg synes at det er hyggeligt at følge med, når jeg nu har noget at sige. Så på den måde er det meget personligt. Det er ikke et arbejde overhovedet. Det er det faktisk ikke.

K&C: Hvordan udvælger du, de motiver du lægger op?

NH: Der er en strategi for motiver på den måde, at der er noget, der passer, og noget som ikke passer. Igen, så er jeg ret stringent med hele udtrykket. F.eks. vil jeg ikke have, billeder jeg tager derhjemme af et eller andet på mit hvide bord eller hvide væg, at de er ved siden af hinanden. Der skal noget imellem. Og når jeg så har et produkt, jeg skal lægge op, så skal der noget imellem, og der kan det godt være svært at finde et. Men det ser dumt ud, når der er to produkter ved siden af hinanden.

K&C: Det er vel også en del af dit udtryk?

NH: Ja, og jeg er nok ultimativt den, der stiller de højeste krav til mig selv. Det er også derfor at jeg gør det. Jeg synes, det er sjovt at udfordre mig selv til ikke at lægge alt op. Jeg synes, det er sjovt at udfordre mig selv ved, at der skal være en sammenhæng i mine ting. Og jeg er nok den eneste, der ser der. Men det er mig. Sådan er jeg bare.

K&C: Hvad får du ud af det på det personlige plan?

NH: Jeg synes at jeg får rigtig meget ud af det. Jeg møder en masse folk. Jeg har mødt nye venner, både her i København, men også når jeg er ude at rejse, så mødes jeg da med folk, hvis jeg har lyst. I New York mødte jeg sindssygt mange mennesker, og nogle er blevet mine venner. Andre gange så tænker jeg, at det er jo bare en eller anden app, og det er en uvirkelig verden. Men det er her, jeg kan være kreativ, og hvis jeg ikke havde det, så ved jeg ikke hvor ellers jeg skulle være det. Jeg har jo min hjemmeside, men så ville jeg mangle responsen. Det tror jeg også at bloggere kan genkende, når de sender noget ud, og der ikke kommer nogle kommentarer. Er der så overhovedet nogen der har set det? På Instagram er det meget umiddelbart, og det kan jeg godt lide.

 

New YorkForfatter(e)

Relaterede indlæg

En kommentar;

  1. Pingback: Sådan får du 100 likes på Instagram | Keilberg & Christiansen

*

Top