Ny opdatering: Snapchat Discover

Så er Snapchat klar med en ny og spændende opdatering, der har lidt af hvert at byde på.

Det mest spændende initiativ er discover, der bliver en stærk konkurrent til eksempelvis flere digitale iPad-magasiner og nyhedsmedier.

 

Discover

Discover er en samling af forskellige brands som CNN, MTV, VICE og National Geographic, der lader dig se disse mediers indhold.

Det er en række stories, der byder på daglige opdateringer. Og formatet ser ikke ud til at være særlig begrænset i forhold til de muligheder, du og jeg har. Det fungerer rigtig godt på mobil og er en blanding af skrevne nyheder og en hel del video. Husk at scroll ned, der er som regel mere til historierne.

Det ser umiddelbart lækkert ud, men er ikke særlig socialt. Du har ikke nogen mulighed for at interagere med medierne – endnu. Så selvom det er en rigtig fin service, er der relativt meget reklame over det. Men det er jo også, hvad vi kunne forvente oven på den store succes.

Det er helt sikkert en attraktiv mulighed for mange danske medier og magasiner for at nå det unge publikum. Vi fandt jo blandt andet ud af i DRs nylige Medieudvikling, at 11 % af danskerne bruger Snapchat dagligt.

Det bliver dog for alvor spændende, når snapchat åbner op for andre medier, så der også bliver mulighed for at gå selektivt til discover og selv kunne frasortere støj.

 

Andre opdateringer

Opdateringen har også samlet alle stories, når du swiper til venstre. Ligesom der er kommet en ny brugermenu, som du finder ved at trykke på det lille spørgelse eller swipe ned. Her finder du mere detaljeret end tidligere oplysninger om, hvem der har tilføjet dig, dine kontakter og mulighed for at tilføje venner.

Vigtigst af alt er dog, at alle brugere har fået en form for SnapQR-kode. Det giver dig mulighed for at scanne andre brugere med dit snap-cam og tilføje dem direkte som venner. Det lader til at være en stor fordel for brands, der har haft svært ved at bryde igennem det lidt besværlige tilføjelsessystem i de tidligere versioner af snapchat.

Læs mere på Snapchats blog eller se videoen her.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top