OS X Yosemite 10.10.3 BETA klar! Nu med Photos

Tidligere i dag, der smed Apple en mail ud til alle deres public beta testers – en mail vi har ventet i lang tid på! 

OS X Yosemite Photos 

Da Apple lancerede deres nyeste styresystem Yosemite, skete det med vanlig flair for dramatik. Der var en overhaling af designet og en masse nye programmer, som på hver deres måde ville ændre vores liv – drastisk! Intet nyt under solen der.

Udover et mere strømlinet design, så var der særligt én feature der sprang i øjnene. Den kæmpe overhaling som iPhoto havde fået. Det nye Photos virkede ekstremt intuitivt i præsentationen, og undertegnede glædede sig som et lille barn til at bruge det.

Men, men, men. Stor var skuffelsen da Yosemite Beta’en blev installeret. Der var ikke noget Photos program? Det viste sig, at det egentlig ikke var helt færdigt, og vi har måtte vente indtil nu førend at en stabil udgave var klar. Når man vifter sådan noget lækkert noget under næsen på forbrugerne, og så ikke leverer – dét er der et ord for, Apple… (men vi er et ordentligt medie, så det bruger vi ikke her. red.)

Der har floreret nogle forskellige lækkede udgaver af programmet, men det var ustabilt og ufuldstændigt. Det må vi formode at den beta udgivelse, der er kommet i dag, ikke er. Ellers så kan Tim Cook godt se frem til at få et vredt Tweet fra mig.

Vi ser frem til at få det smidt ind, og så skal der nok komme en længere smøre her på siden!Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top