Plague spreder sig

Plague fungerer som pest – en kædereaktion af smitte. Plauge er endnu et socialt medie, hvor du smittes via spredning af informationer.

Informationerne du kan sende på Plague er alt fra tekst, video og billeder. Fuldstændig som du kender det fra de fleste andre sociale medier. Forskellen fra andre medier er, at informationerne/dine opdateringer kun bliver spredt, hvis andre deler det videre. Plague fungerer således, at din opdatering deles til de fire personer, der er nærmest dig (du kender måske lidt af den form for GPS-funktion fra Tinder eller Heaps). Hvis en af de fem vælger at dele dit indhold, så spreder det sig endnu en gang til fem nye, der nu er tættest på dem. Potentielt set kan dit indhold altså ende rundt i hele verden og have en ret lang levetid.

Det betyder dog, at du skal være skarp i forhold til, hvad du deler. Du kan ikke bare dele, hvad som helst. Du ved ikke, hvem du rammer – om de er turister eller bor i byen. Så første tip må være at målrette det internationalt – skriv på engelsk. Når først du har inficeret andre, og de sender smitten videre, så er der potentiale for en epidemi af informationer startet hos dig.

plague

Dit news feed består derfor også af indhold andre har delt i nærheden af dig. Du kan vælge at dele det videre og på den måde smitte andre med det indhold, du synes er spændende eller sjovt.

Der er meget aktivitet fra udlandet, og det er meget blandet i kvalitet og relevans ud fra din geografiske placering.

Plague er en simpel app, men det er sjovt udtænkt, og mon ikke vi ser det inden længe til brug i marketing

Simple funktioner

  • Du inficerer andre ved at swipe op og springer indhold over ved at swipe ned.
  • Du er ikke venner med nogen eller har mulighed for at følge nogen bestemte.
  • Du kan følge med i infektionsraten for alle informationer, du modtager
  • Du kan kommentere på alt du modtager.
  • Du kan holde øje med dit infektionsindeks, der stiger jo flere du inficerer med indhold.

 

Plague er gratis til både Android og iPhoneForfatter(e)

*

Top