Så kom chatten til Snapchat

Snapchat er populær. Og der er der god grund til. Det er appen, hvor du deler eller får et lynhurtigt indblik i din og dine venners hverdag.

Det er billeddeling uden filter, der ikke nødvendigvis kræver styling og redigering, som vi ser på mange populære Instagram-profiler.

En af snapchats bedste egenskaber har samtidig altid været, at du har dine venners fulde opmærksomhed.

Derfor introducerer Snapchat nu chatten til Snapchat. I dag kan du hente eller opdatere appen og bruge den nye opdatering.

Nu kan du swipe til højre på alle dine venners navne og begynde at chatte. Ligesom billeder foreviges chatbeskederne ikke. Når dig og din ven har begge har set chatbeskeden og forlader skærmen, forsvinder chatbeskeden automatisk. Med et klik på beskeden er det dog muligt at gemme, ligesom du som altid kan tage et screenshot til din kamerarulle.

Når du er inde i chatten kan du vælge at dele et øjebliksbillede direkte med din ven. Klik på den gule knap og vælg mellem din telefons to kameraer (landskabet eller selfien).

Hvis både dig og din ven er tilstede samtidig, bliver den gule knap blå. Når knappen er blå, kan I videochatte med hinanden. Hold knappen inde og del live video med hinanden. Se funktionen i Snapchats video herunder.Tags
Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top