Sådan undgår du at løbe tør for strøm

Der er mange tricks til, hvordan du undgår at løbe tør for strøm på din smart phone. Men nogle gange er selv det at skrue ned for lyset, slukke wifi eller sætte den på fly mode ikke en løsning. 

Derfor er det godt at være forberedt, hvad enten du skal på en lang togtur, sidder til undervisning eller er ude for at høre et foredrag. Der er formentlig også mange af jer, hvis i er bosiddende omkring København, der skal deltage i Social Media Week i uge 9. Det er bare ikke særlig fedt at sidde med en masse guldkorn, du ikke kan tweete, fordi du er nødt til at spare på strømmen.

Mange powerbanks holder ikke ordentlig strøm, så jeg har kigget på et par bærbare løsninger, du kan bruge, når det er ved at gå helt galt.

Den holdbare

Sony CP-V10

Den holdbare løsning er også den stabile og selvfølgelig en smule dyrere. Sonys CP-V10 holder godt batteri og holder 10.000 mAh – svarer ca. til en uges ekstra strøm.

Det er storebroderen i en serie på tre, og de blev lanceret i Danmark i november 2014.

Vejledende udsalgspris er 500 kr. Men du kan få den ned til 371 kr. ved køb i online butikker.

 

Den strømsikre festival

Volt

Festivalløsningen kendt fra blandt andet Roskilde Festival. Volt-opladeren lover at den holder til en fuld opladning af en iPhone 5 på kun 90 minutter. Men den holder også kun 3.500 mAh.

Løsningen fungerer dog godt på festivaler rundt om i Danmark, hvor Volt de sidste par år har haft stande, hvor du gratis kan komme og bytte dit batteri til en fuldt opladt Volt.

Du får den til 349 kr. ved køb på hjemmesiden her.

 

Den smarte

Mcry4s-Camo-900-digitalcamo

Denne model er smart på én måde, men samtidig utrolig upraktisk. Og det kan sagtens afholde dig fra et køb – den kan ikke være i lommen. Mercury 4S er til gengæld får du den stærkest oplader med indbyggede solceller på markedet. Den holder 2.000 mAh, som kan lade telefonen op på 2 timer.

Køb den til vandreturen, den solsikre festival eller måske til sommerferien ved poolen, hvor du ikke gider bevæge dig særlig meget.

Den ligger på en pris omkring 200 kr.



Forfatter(e)

*

Top