#SMWCPH – Top 5 talks

Ved hjælp af Speakerscore er det muligt at rate talerne efter hvert event. Her er publikums top 5 over de bedste talere fra Social Media Week i København. 

Speakerscore har netop offentliggjort top fem over talerne til sidste uges Social Media Week i København. Speakerscoren bliver afgjort i en måling fra 0-100, hvor 100 er topkarakter. Lad os starte med nummer fem.

Nummer 5

ericziengs

Nummer fem blev Eric Ziengs, der tirsdag fortalte om “Værdien af at podcaste og 10 gode råd til at komme i gang”. Vi deltog begge i arrangementet og blev inspireret til at komme i gang med at podcaste. Som taler fik Eric 84 for sit oplæg, hvilket giver ham en flot femteplads i år. Se den fulde score her.

Se hvad der blevet skrevet om oplægget på Twitter #SMWpodcast.

LÆS OGSÅ #SMWpodcast – Værdien af at podcaste

Nummer 4

socialanalytics

Nummer fire på listen er Morten Blumensaadt, der holdte oplægget “Integrating social analytics into your digital dashboard”. Morten fik en score på 87 som taler for hans oplæg. Derfor ender han på en fjerdeplads. Du kan se Mortens fulde score her.

Se hvad der blevet skrevet om oplægget på Twitter #SMWpodcast.

Se også et kort video-catchup på YouTube.

Nummer 3

rasmusfisker

Nummer tre på listen blev Rasmus Fisker, der fortalte om brug af sociale medier og forudså tre tendenser for 2015 i oplægget “Social Media Trends 2015”. Rasmus fik også 87, men får altså tredjepladsen lige foran Morten. Se scoren for Rasmus her.

Se hvad der blevet skrevet om oplægget på Twitter #SMWpodcast.

Se præsentationen på Slideshare her.

LÆS OGSÅ #SMWCPH – Social Media Trends 2015

Nummer 2

anderscolding

Når man taler om hotte emner på Social Media Week og samtidig er en god taler, så ender man som nummer to på listen. Det gjorde Anders Colding-Jørgensen, der holdte en workshop i shitstorms og lærte deltagerne at lave shitstorms, spotte og forstå dem på “Shitstorm LAB”. Anders endte på en samlet score på 91, og det giver en andenplads. Se hele hans score her.

Se hvad der blevet skrevet om oplægget på Twitter #SMWshitstorm.

Se også et recap af hele workshoppen her.

Nummer 1

grimur

Social Media Week blev skudt i gang mandag morgen. Vi skal ikke længere frem end til middagstid mandag før vi finder ugens bedste taler Grimur Fjeldsted fra ECCO. Grimur tryllebandt sit publikum med en introduktion til Internet of Things og et kig på, hvordan det vil forme fremtiden. Grimur ender på 92, og det giver ham altså en topplacering til dette års Social Media Week i København. Se hele scoren her.

Se hvad der blev skrevet om oplægget på Twitter på det fantastiske hashtag #SMWsnot, der også var et af dagens mest omtalte (SNOT = Social Network of Things).

 

Havde du ikke selv fornøjelsen af at deltage i nogle af arrangementerne, så er der massere at hente her på bloggen, på Social Media Week Copenhagen, Twitter, Storify, SlideShare og Jyske Bank TV.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top