#SMWinstagram – from far away

Selvom du ikke havde mulighed for at være til Instagram-eventet i morges, så skal du ikke gå glip af alle guldkornene fra morgenens velbesøgte event.

Jeg var ikke i stand til at deltage i denne morgens arrangement om Status på Instagram i Danmark. Det forhindrede mig dog ikke i at følge med. Jeg ville ikke gå glip af noget, for jeg vidste det ville være et arrangement spækket med kloge ord og tips & tricks til anvendelsen af Instagram.

Det, jeg gjorde var læse alle live-tweets fra eventen. De fleste events kan følges på #SMWCPH, der er det overordnede hashtag for Social Media Week i København. Hvert event har også et. I morges var det #SMWinstagram, der blev brugt ivrigt, og det var jeg glad for. Det er blandt andet derfor jeg elsker Twitter. En gang imellem føles det næsten som at være der selv, selvom du er langt derfra.

Hvis du vil mærke suset fra eventen, så lad os tage en tur tilbage til i morges kl. 9.00, hvor freelancefotograf Morten Nordstrøm og partner i Overskrift.dk Stefan Bøgh-Andersen præsenterede alt hvad du har brug for at vide om danskernes brug af Instagram.

LÆS OGSÅ hele Storify’en her eller LÆS OGSÅ på SocialMediaWeek.org

 Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top