Snapchats nye emoji-opdatering

Har du også undret dig over, hvad de nye emojis på din venneliste betyder? Det er en del af Snapchats nye opdatering, der kom her i starten af marts. Her har du forklaringen.

Snapchat skriver selv, at opdateringen er en del af en stor pakke, der vil forandre dit liv. Tidligere fjernede Snapchat muligheden for at stalke blandt dine venners bedste venner på Snapchat. Det var en top 3 liste over dem, de sendte og modtog flest snaps af.

Det skabte store protester på de sociale medier; nu kunne du ikke længere stalke og holde øje med kæresten. Snapchat lovede dengang, at de ville kigge på det, og nu er de vendt tilbage med denne emoji-opdatering. Se hvad symbolerne betyder herunder.

  • Det gyldne hjerte betyder, at I er hinandens #1 bedste venner.
  • Grimassen betyder, at I har en fælles #1 bedste ven tilfælles.
  • Smilet betyder, at I er hinandens bedste venner.
  • Solbrillen betyder, at I har en bedste ven tilfælles.
  • Det smørrede smil betyder, at du er deres bedste ven, men de er ikke din bedste ven.
  • Ilden betyder, at I har en god snap-streak, hvor I har sendt snaps til hinanden flere dage i træk. Tallet står for, hvor mange dage i har snappet i træk.
  • Rødt hjerte betyder, at I har være hinandens bedste venner i to uger i streg.
  • Lilla hjerte betyder, at I har være hinandens bedste venner i to måneder i streg.

Snapchats emojis

snapchat-11

snapchat hearts

Efter den seneste opdatering den 15. september 2015 kan du nu også se, hvad de mange venne-emojis betyder i dine indstillinger.

Gå til indstillinger -> Administrér -> Ven Emojis.

Læs også Snapchats egen guide til venne-emojis

Her kan du også selv tilføje nye emojis til de enkelte kategorier og skifte smileyen, der symboliserer din BF’er, ud med en kongekrone.

ven emojis           venne emoji

Der har senest været en del snak om, hvad den nye stjerne-emoji ved dine venner betyder. Snapchat opdaterede appen lørdag den 26. september, og stjernen markerer en ven, der senest har fået genafspillet (replayed) en af sine snaps. Det behøver ikke være dig, der har trykket replay, det kan også være en af din vens andre venner.

baby og stjerne emoji

Læs mere på TechCrunch og Mashable.

Udgivet første gang 8. april 2015Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top