Snyd Happn & Tinders GPS

Sociale dating apps som Tinder og Happn vinder frem og flere og flere bruger dem. Enten til at møde nye mennesker eller hvem ved, måske finde den store kærlighed? Der er flere apps end de to nævnte, men da det er de største herhjemme, så er det dem vi vil fokusere på her.

GPS’en er fællestrækket

Et fællestræk ved begge apps er at de begge benytter sig af din telefons GPS. Apps’ne bruger telefonens GPS til at bestemme mulige matches inden for en brugerdefineret radius. Dette kombineres selvfølgelig med forskellige andre præferencer, som køn og aldersspænd. Men GPS’en er vores primære fokus, da det er den vi kan gøre noget ved.

Tinder og Happn har sørget for (ved at bruge telefonens GPS), at du kun møder de personer, som er inden for den afstand du har defineret. Ja, i omvendt land måske…

Som med alt andet, så er der workarounds til apps. Og her er to måder du kan få det optimale ud af Tinder og Happn på. Endda uden at flytte dig fra din seng eller dit skrivebord. Snyd, vil nogen mene. Andre; to fluer med ét smæk.

Siden Apple er en smule rigide med hvilke apps de tillader, så er det kun til Android lige nu. Så alle de mange iPhone brugere må gøre det på den gode gammeldags måde. Op på cyklen og kom ud i verden.

Nåh, videre til de to apps.

Happn

Happn er bygget op omkring ideen om at pigen ved busstoppestedet måske kan være et match. Helt grundlæggende så skal du bevæge dig rundt i byen, og så møder du måske den eneste ene. Men hvad nu hvis det er en smule for besværligt at vade rundt i byen for måske at matche den eneste ene? Særligt hvis du har et arbejde eller andet at passe. Så kan det virke som en voldsom opgave.

Hvordan

Hvordan kommer vi så uden om det? Altså mobiliteten. Vi kan selvfølgelig starte en falsk GPS og så ellers fiske lidt på trafikale knudepunkter i byen. Men det er en løsning, der bedre egner sig til apps som har en variabel i distancen for ens søgninger. Da Happn kræver at du er relativt tæt på andre brugere, så er der en smartere måde.

LÆS OGSÅ Happn – En seriøs konkurrent til Tinder

Den måde hedder Lockito. Lockito er en herlig lille app, der giver dig mulighed for at planlægge en rute igennem byen. Du kan selv bestemme hvilken hastighed du vil bevæge dig i, og hvor din tur skal gå hen. Så du kan med andre ord nuppe en cykeltur igennem hele København, uden egentlig at komme væk fra din sofa. Smart!

På den måde, så kan du være sikker på at optimere din søgning ved at afdække et stort geografisk område. Det er smart fordi du jo i princippet ikke ved om din kommende kæreste bor i NV, hvor du ellers aldrig ville sætte dine ben.

https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.dvilleneuve.lockito&hl=da

Tinder

Tinder leverer en lidt anden brugerflade end Happn. Her kan du udstikke en radius på op til 160 km, og det gør at appen bliver mere statisk i forhold til placering. Ideen er jo også at du kan lave en individuel vurdering af, hvor langt du er villig til at rejse for at møde en anden person. De fleste har vel et sted mellem 3 og 10 km i hovedstadsområdet, og lidt højere i andre dele af landet, hvor der er længere mellem byerne.

Hvordan

Modsat Happn, så giver den her workaround dig en større fleksibilitet, hvis du skal udenlands på ferie eller af en anden årsag har brug for at udvide din radius til et område, som er mere end 160 km væk. Måske det kunne være sjovt at se, hvor populær du er i New Orleans. Mulighederne er uanede.

LÆS OGSÅ Tinders indre kode – Bag om tidens største dating app

Fake GPS giver dig, via et helt enkelt kort, mulighed for at smide dig selv ned alle steder i verden. Du kan i princippet sidde i København, og gerne vil have en date eller to linet op, inden du skal et par uger til New York. Så starter du din app, fastsætter en ny position, og så er det ellers bare om at fiske løs på den anden side af dammen.

Der er efterhånden også en del, der bruger Tinder til at udvide netværk og møde nye mennesker på en helt platonisk måde, så det er måske en god måde at få talt med nogle lokale inden du drager på et semesters udveksling i sydtyskland?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.incorporateapps.fakegps.fre&hl=da

*Update (Nov. 2014): Tinder er selv ved at indlejre nogle af ovenstående funktioner. Det kører som test i udlandet pt. Vi følger udviklingen.

 Forfatter(e)

Relaterede indlæg

En kommentar;

  1. AvatarMartin said:

    Er det muligt at få en guide til hvordan man gør ift lockito og happn.. Har forsøgt mig, men kan ikke få det til at virker..

    Mvh

*

Top