Swipe gratis mens du kan – Det er snart slut…

Dating app’en Tinder er gået kommerciel. Det er snart slut med gratis likes. Tinder indfører, som en del af deres Tinder Plus, nu også et begrænset antal likes per dag. Hvad vil det gøre ved app’en? Er det slutningen på den seneste tids største succes indenfor online dating?

Tinder forbliver ikke gratis

Vi har efterhånden skrevet en del om Tinder herinde. Appen, der bragte gratis dating til masserne. Slut med uhyrlige
omkostninger forbundet med at være single på diverse dating sites. Nu skulle der swipes løs – og det kostede ikke en krone.

Men den leg er snart slut ser det ud til. Brugere der har opdateret deres apps og har opholdt sig i områder, der er omfattet af beta testen af den nye opdatering, har lagt mærke til nogle nye små knapper i deres interface. Til at starte med, så gjorde de ikke noget. Trykkede man på dem så blev man præsenteret for muligheden for enten at fortryde eller at skifte sin GPS lokation – mod betaling selvfølgelig. Fordi det krævede et Tinder Plus medlemskab at kunne bruge de nye features.

 

  img_tinder001

 

Tinder Plus

Det kunne man jo så passende ignorere og ellers bare bruge sin app som normalt. Men så kom der en ny opdatering, og den ændrede spillet. Fordi en ting er de nye Plus features, som efterhånden har været kendt i nogle måneder, men at de lige fik sneget en begrænsning ind på antal af likes per dag – den var ny.

Der er ikke nogle helt officielle tal i Danmark endnu, men på baggrund af informationer fra brugere, som har den opdaterede app herhjemme, så er det i omegnen af 25 likes per dag. Tinder vil åbenbart gerne have os til at være mere selektive med, hvem vi synes godt om?

Vi er endnu ikke kommet helt med i de danske app stores, så der er lidt tid til at freeloade endnu. Men mon ikke vi snart får trukket en opdatering ned over hovedet. Så få nu swipet løs mens det stadig er gratis, der går sikkert ikke lang tid inden det er slut.

Officielle video om Tinder PlusForfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top