Tinder Plus – Det kan Du simpelthen godt glemme, Sean Rad…

I går kom den så. Den nye udgave af en af bloggens favorit apps; Tinder. Muligheden for at kunne “fortryde” et swipe og ændre sin egentlige placering, er kommet til de danske forbrugere. Indtil videre er det ikke hele app’en i dens fulde herlighed vi har fået. Der er ikke reklamer endnu, og der er stadig ingen begrænsninger på swipes som i de udenlandske beta’er. 

Tinder Plus til 119,00 kr om måneden. Ej, vel?

Det. Kan. I. Godt. Glemme. Punktum.

Er den umiddelbare holdning jeg som forbruger sidder med. Da vi for første gang så beta’en blive smidt rundt i udlandet, der florerede lidt forskellige priser. Det indledende tal vi blev præsenteret for, lå lige i underkanten af 30,00 kr om måneden. En høj, men spiselig pris.

LÆS OGSÅ Swipe gratis mens du kan – Det er snart slut…

Men 119,00 kr? Jeg vil gerne se den brugerundersøgelse, der viser at det er den “optimale” månedlige ydelse. Man skulle tro, at Sean Rad havde ansat Stan fra South Park i marketingsafdelingen, og brugt nedenstående metode til at komme frem til det tal… Det fremstår i hvert fald som den mest logiske tese pt.

Hvad får Jeg så for 119,00 kr om måneden?

Rhianna og Taylor Swift kommer og synger godnat for dig på ulige dage… Nej. Du får stort set ingenting, som ikke kan løses på andre måder via tredjeparts apps. Du har muligheden for at fortryde et swipe, og gå tilbage. Ubegrænset mængde af “ja-swipes” dagligt. Vi forventer, baseret på test af udenlandsk beta, at vi får tildelt ca. 25 ja’er om dagen. Ændring af din lokation og nul reklamer. Lækkerierne vil ingen ende tage…

LÆS OGSÅ Snyd Happn & Tinders GPS

Hvad kunne jeg ellers få?

Men som de venlige sjæle vi er, så får I her Keilberg & Christiansens Top-5 liste over ting, som I alternativt kan få for samme beløb som et Tinder Plus abonnement. Vi præsenterer…

 

“For 119,00 kr…”

 

Keilberg:

  1. … kan du få et mobilabonnement med 12 timers tale, FRI SMS/MMS og 11 GB data hos CallMe, og så har du endda en 10’er til snold.
  2. … kan du få over 13 pakker af Rema 1000’s testvindende havregryn hver måned. Hvis du er en ægte Michael Laudrup, så har du nok i de 5 pakker OTA Solgryn, du kan få for prisen.
  3. … om måneden i et år kan du få dit årlige kontingent til Dansk Kommunikationsforening betalt. Det vil sige, du skal lige smide 22 kr. oveni hatten, så rammer du de 1.450 kr.
  4. … om måneden kan Unicef levere vacciner mod mæslinger til 119 børn.
  5. … om måneden kan du få Politiken alle ugens dage, inkl. e-avis og adgang til politiken.dk.

Christiansen:

  1. … kan du få HBO Nordic og TV2 Live. Så kan du holde dig opdateret på nyheder og se Silicon Valley.
  2. … kan du få Euroman, Komputer for alle, Magasinet M! OG National Geographic ind af døren hver måned.
  3. … kan du få en tur på den legendariske Sydside på Brøndby Stadion til en af sæsonens kampe, og for 15 kr. mere, så får du også en pølse og to brød.
  4. … kan du få en hovedret og 2 kopper kaffe på en af Anders Aagaards Madklubben restauranter
  5. … kan du få 10 øl og 4 shots på Inter Pøllen i Roskilde (under Happy Hour) til dig og en tilfældig provinspige, og så slipper du for at skrive og date – Helt gratis.

Summa summarum: Det er i vores optik; ALT for dyrt.

UPDATE 03/03/2015 kl. 18:22

Det viser sig, at Tinder differentierer deres priser afhængigt af alder, køn og bopæl. Er du kvinde og bor i et “fattigere” land end Danmark, så slipper du billigere. Vi er stadigvæk ikke imponeret – og ser frem til at høre om den månedlige pris for en mand i start 30erne, som er bosat i Schweiz eller Monaco. Der kan vi sikkert smide “… kan du redde samtlige truede dyrearter fra at uddø”, på vores liste.

Læs mere om det på TechCrunchForfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top