To hurtige tricks til LinkedIn

Vi er mange, der ikke er superbrugere af LinkedIn. Nogen har ikke helt fundet ud af, hvordan det effektivt bruges professionelt og andre synes måske ikke helt der sker ligeså meget som på andre platforme.

Begge dele er fuldt forståeligt, og vi vil i et senere indlæg kigge på, hvordan man kan udnytte LinkedIn til at optimere sin profil, så den bliver set og lagt mærke til i mængden.

Dette blogindlæg handler i stedet om, hvilke små hverdagsirritationer, vi her på bloggen støder på, når vi bruger LinkedIn.

Del indhold fra din Company Page

Vi har for nylig selv oprettet en Company Page for vores blog. Den finder I her. Indrømmet; vi har ikke så mange følgere endnu. Derfor vil vi også gerne dele indholdet fra vores Company Page på vores egne profiler, så vores personlige forbindelser på LinkedIn også kan følge med. Vi vil gerne dele nedenstående billede, her er en lille guide til, hvordan vi gør

Ingen mulighed for at klikke share

Ingen mulighed for at klikke share

Der er ikke helt de samme muligheder, som vi kender fra Facebook, hvor man kan skifte mellem de profiler, man administrerer. Det valg finder vi ikke på LinkedIn, men vi har fundet en anden løsning.

Der er dog hjælp at hente, men vi bliver nødt til at lægge vores computer fra os og skifte device. Grib din smartphone

Gå ind på din Company Page og find den opdatering, du gerne vil dele. Klik på den. Nede i højre hjørne kommer en delingsknap frem. Klik på den og du får fire muligheder. Del, send til forbindelser, åben i browser og email linket.

Se nedenfor:

linkedin 1

Klik share for at dele opslaget på din egen profil

 

Hvis du klikker del/share, har du mulighed for at skrive din egen opdatering til opslaget.

Nu har du delt indholdet med dine forbindelser.

Hvor mange forbindelser har jeg?

Hvis du har brugt LinkedIn længe, har mange forbindelser enten fordi du er en god netværker eller bruger LinkedIn strategisk til at tilføje personer, du gerne vil have en relation til, så har du måske også over 500 forbindelser. Når du rammer det magiske tal 500 på LinkedIn, kommer der til at stå 500+ connections.

Men hvordan pokker finder man egentlig selv ud af, hvor mange forbindelser man har? Der er igen råd at hente, og det er temmelig simpelt, omend LinkedIn har skjult det en smule for dig.

Klik på Connections i menulinjen. Øverst i højre side på denne skærm finder du to muligheder: at tilføje nye kontakter eller den lille møtrik. Klik på møtrikken og du kommer videre til kontaktindstillingerne. Her kan du se, hvor mange forbindelser, du har på Linkedin.

Spørgsmålet figurerede også forleden på Twitter. Her var Tina Mellergaard hurtigt med samme løsning.Forfatter(e)

*

Top