Top Tech Blog

Mobilsitet MyTrendyPhone har kåret de bedste danske blogs i 2016 fra tech-verdenen, hvor du finder de bedste råd og informationer om, hvad der rører sig. Vi er glade for at være at finde i kategorien Top Tech Blogs.

MyTrendyPhone skriver selv om kåringen:

I en verden der er fyldt med teknologiske fremskridt og innovative opfindelser, spiller online magasiner og blogs en vigtig rolle fordi de repræsenterer en uudtømmelig kilde af nyheder og up-to-date informationer om den stadigt voksende teknologiske verden.

Og vi er glade for at være med som Top Tech blog.

Top Tech Blogs 2016

Fem online magasiner og blogs er blevet udvalgt i kategorien. Foruden os selv hedder vinderne Netkablet, Elek-data, Datalife og Komputer. Fik vi fortalt, at det er vi rigtig glade for at være en del af.

Kriterierne for udvælgelsen

Der er jo rigtig mange blogs i Danmark om mange af de områder, vi berører her på bloggen, nemlig social medier og digital kultur. Vores fokus er altid at gøre det spiseligt og fortælle om, hvordan vores egne oplevelser med digital kultur eller den teknologiske udvikling er. MyTrendyPhones kriterier for udvælgelsen til årets Top Blogs er derfor også:

  • Hvor ofte bloggen opdateres
  • Nyhedernes relevans
  • Indholdets kvalitet
  • Hvor aktive man er på de sociale netværk
  • Organisk trafik/månedligt antal besøgende

Tusind tak fordi I læser med!Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top