Træt af reklamer?

Er du en af de mange, som er ved at være godt og grundigt træt af at være tvunget til at se på reklamer på nettet? Det er jeg i hvert fald. Og der er en løsning. En relativt nemt en af slagsen: Ad Blocking.

Stop alle reklamerne!

Ad Blocking kommer i forskellige former. Der er en hel masse software tilgængeligt på nettet. Jeg bruger personligt et plugin til Google Chrome (Googles webbrowser). Det plugin jeg har hedder AdBlock (det kan hentes her). Det er gratis og det virker helt efter planen. Slut med reklamer på Youtube og irriterende popups på de store nyhedssites.

Det fine ved det her plugin er, at du også kan smide dine egne links ind. Så hvis der er en specifik del af et site, som du ikke ønsker at se popups fra, så kan du specificere det i selve plugin’et. Det kunne eksempelvis være – helt teoretisk – en popup, som begrænser din mulighed for at læse en artikel på et nyhedssite, fordi du har opbrugt din kvote af artikler, og skal tilkøbe et abonnement.

Et sådan link kunne se således ud: http://nktlp.dk/bruger/teaser/*

Hvis det bliver tilføjet AdBlockerens fliter liste, så vil det fjerne eventuelle irriterende dele eller spærringer fra siden.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top