Twitter lancerer “Retweet med kommentar”

Nu bliver det lettere at kommentere på de tweets, du vælger at retweete. Det ligner til forveksling den mulighed, du får på Facebook, når du deler indhold, hvor du kan tilføje din egen kommentar til opslaget. Samme princip anden platform.

Twitter har netop udrullet en opdatering af retweet-funktionen. Det betyder, at du nu kan kommentere direkte i det tweet, du retweeter.

Tidligere havde du kun mulighed for at kommentere på et retweet ved at kopiere hele teksten til dig eget tweet eller link til tweetet. Det gjorde man ved at skrive sin kommentar og angive hvilket tweet kommentaren var til, sådan her: [kommentar RT @bruger: oprindeligt tweet]. Da Twitter kun tillader 140 tegn var der sjældent efterladt mange tegn til en kommentar, hvorfor man ofte måtte ind og redigere i det oprindelige tweet, så så opskriften lidt anderledes ud, nemlig sådan her: [kommentar MT @bruger: redigeret tweet].

Derfor gør den nye funktion det en del lettere at kommentere på et tweet i sin fulde længde. Det fungerer sådan her:

I browseren

 Når du klikker “Retweet” som du plejer, kommer denne skærm frem:

retweet1

Du har nu muligheden for at retweete det oprindelige tweet uden ændringer, eller tilføje en kommentar til dit retweet. Twitter giver dig nu 116 tegn til at kommentere på tweetet.

Og så kommer det til at se sådan ud:

RT

Retweet med kommentar

 

På din smartphone

Når du klikker retweet på din smartphone får du to muligheder. Du kan enten retweete som du plejer eller citere tweetet.

RT app

 

Hvis du vælger “Citer tweet” får du ligesom i din browser mulighed for at tilføje en kommentar til tweetet.

RT app 1

Det gør det mindre besværligt at tilføje kommentarer til sit retweet. Derudover er det svært at retweete forkert, da du ikke skal holde styr på RT, MT, HT osv., og man sikrer, at den rigtige bruger bliver krediteret for sit tweet.

Læs også mere på Buzzfeed, Mashable, TechCrunch eller Huffington Post.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top