#Twitterhjerne

Twitterhjernen er den fælles facitliste på Twitter. 

Hvis der er én ting, jeg skal fremhæve på Twitter, så er det den velvillighed, der er blandt de aktive tweeps til at dele ud af viden, hjælpe med gode råd, rejsetips, indspark til præsentationer eller artikler.

Hvis du har brug for andres viden eller syn på sagen, så har du muligheden via hashtagget #twitterhjerne. Stil dit spørgsmål og tag det med hashtagget. Vi er mange, der følger hashtagget tæt eller i vores overvågning, så hvis dit spørgsmål er relevant for bestemte personer, så skal de nok svare dig. Og det gør selvfølgelig ikke noget, at du allerede har opbygget lidt goodwill hos andre ved at have hjulpet dem tidligere.

#TwitterHjerne

Du har også mulighed for at følge profilen Twitterhjerne, der retweeter hvert eneste tweet, der er tagget med #twitterhjerne.

Knyt eventuelt andre hashtags til dit tweet. Hvis det omhandler sociale medier, så tag dit tweet med #smdk foruden #twitterhjerne.

Derfor bør du selv dele ud af din viden, og undersøg eventuelt om det kan blive opfattet som spam, inden du stiller det samme spørgsmål, ti personer lige inden dig også har tagget med twitterhjernen.

Det er blandt andet sådan, Twitter fungerer – hvis du giver mere, end det er forventet, så er der garanti for at få lige så meget eller mere igen.

Ps. Det er god stil at takke for de svar, du får.

 Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top