Uskyldig oplader stjæler dine passwords!

Kan en enkelt lille fysisk oplader stjæle dine passwords? Ja, det kan den godt. Hvis der altså er bygget en skjult lille keysweeper ind i den – og nej, det er slet ikke så umuligt som det lyder. Det et relativt nemt at gå til, og det virker!

Samy’s keysweeper

Der hænger en ganske almindelig telefonoplader i væggen. Det gør der i stort set alle hjem, og der er ingen der tænker to gange over det. Men hvad nu hvis det ikke kun var en oplader? Men samtidig et lille stykke elektronik, der er i stand til at opsnappe og lagre alt hvad du indtaster på dit tastatur? Så er det en helt anden sag.

Opladeren er en keysweeper, og den er designet til at opfange og gemme alt hvad du indtaster på dit tastatur i realtime. Den kan enten lagre det lokalt, eller den kan sende det direkte til din computer eller via sms.

Som det er lige nu, så er det dog kun keyboards produceret af Microsoft, der er direkte berørte. Så du behøver ikke losse dit nyeste keyboard ud af vinduet  i ren og skær frygt for at din e-mail eller facebook bliver hacket.

Bagmanden bag den lille genialitet hedder Samy, og han har lavet en fyldestgørende gennemgang af projektet på sit website. Gør dig selv den tjeneste og brug et par timer på at læse det.

Vi opfordrer selvfølgelig ikke til ulovligheder. Men når det så er sagt, så skal vi helt sikkert lave vores egen! Stay tuned!

Læs Samy’s guide her.Forfatter(e)

Relaterede indlæg

*

Top